Opleiding
Hulpkok, kok & Chef de partie.

Bistrogerechten groenten & kruiden

Nadat je de twee basismodules van eenvoudige gerechten hebt gevolgd zet je jouw opleiding tot hulpkok verder met de bistrogerechten.

Bij de bistrogerechten met groenten en kruiden gaan we meer de gezonde kant op binnen de opleiding hulpkok.
Je verwerft inzicht in het verwerken van verse kruiden en groenten in de bereidingen. Je leert ook werken met de zogenaamde “vergeten” groenten.

Enkele voorbeelden van bistrogerechten met groenten en kruiden die je leert bereiden: quinoasalade met gegrilde groenten, granaatappel & feta, vegetarische tajine met abrikoos crumble & ras el hanout, carpaccio van rode biet met pesto, cashewnoten & berloumi,…

Heb je ambitie om hulpkok te worden? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Te laat om in te schrijven voor onderstaande cursussen

Bistrogerechten met groenten en kruiden

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op WoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 6 sep. 2023 - 24 jan. 2024
Bistrogerechten met groenten en kruiden

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DoVm
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 1 feb. 2024 - 13 jun. 2024

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen de eerstvolgende werkdag na je inschrijving ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.